Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Eendaagsen


Door: Hans van der Westen
 
Vrijdag, 27 augustus 2005
 

Vertrek uit Goirle naar Diekirch

Diekirch-Valkenswaard 2005_1Het is zo ver. Uitdaging 2005 staat voor de deur.
Als betrekkelijk jong lid van “WTC de hellen” (2e seizoen) is dit dan tevens mijn eerste uitstapje inclusief overnachting met de club.

Dus de volgepakte tas en fiets in de auto en op weg naar “de Deel”. Als wij daar aankomen is het al behoorlijk druk en is het een geregel van jewelste waarbij ik overigens moet opmerken dat aan werkelijk alles is gedacht. Zelf geplastificeerde labels om aan de tassen te bevestigen worden uitgedeeld. Complimenten voor de organisatie! Als de bus arriveert, steken enkele leden de handen uit de mouwen en wordt er voor gezorgd dat alle fietsen netjes op hun plek staan. 

 

Diekirch-Valkenswaard 2005_9Ook worden de nieuwe poloshirts uitgedeeld en als alles zo’n beetje klaar staat voor vertrek is het tijd om nog snel een groepsfoto te maken. Op het laatste nippertje staat ook Hendrik op de foto want die was nog druk doende met het bevestigen van de fietsen op het fietsenrek. Oké, nu zijn we zover en vertrekken we waarbij we door velen worden uitgezwaaid.

In de bus is het vrij rustig waarbij we lang moeten wachten op de koffiestop. Even wat eten en drinken en daarna weer verder op weg naar Diekirch. Ook nu wordt er wat gekletst, gepuzzeld, gelezen en het enige rumoer wat even ontstaat, is wanneer bekend wordt dat Willem II in de eerste ronde van de UEFA als tegenstander AS Monaco krijgt. Verder is het in de bus genieten van het mooie landschap met in het achterhoofd de wetenschap dat we dit hele eind morgen terug fietsen. Maar aan het weer zal het niet liggen want de voorspellingen zijn meer dan goed, droog weer en zuidwestenwind.

Om ongeveer 15:00 uur arriveren we in Diekirch bij het hotel, worden de kamersleutels uitgereikt en worden alle fietsen in de garage gestald. 
 
 
up