Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

WTC De Hellen Veldtoertocht en Gravel Ride Goirle, 14 januari 2024

Veldtoertocht (ATB)

25 km Bedoeld voor de recreatief ingestelde deelnemers en geschikt voor zowel jong en oud (deze route is uitgepijld). Er is één verzorgingspost halverwege de route.
40 km Deze afstand is voor de meer gevorderde rijders en vergt de nodige conditie (deze route is uitgepijld). Er is één verzorgingspost halverwege de route.
60 km Bedoeld voor de cracks die op zoek zijn naar een pittige uitdaging (deze route is uitsluitend beschikbaar op GPX en dus niet uitgepijld). Er zijn twee verzorgingsposten op de route.

Inschrijven voor de Veldtoertocht is online mogelijk vanaf 15 december via Inschrijven WTC De Hellen Veldtoertocht . Na inschrijving is het GPX bestand voor de 60 km-route direkt beschikbaar ter download.


Gravel Ride
Ook dit jaar wordt de ATB-tocht aangevuld met een unieke Gravel Ride door de mooie omgeving van Goirle.

Er zijn een mooie route uitgezet van 75 km met twee verzorgingsposten onderweg. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op een broodje hamburger.

WTC de Hellen biedt deze Gravel Ride enkel aan op GPX. De route is dus niet uitgepijld.

Inschrijven voor de Gravel Ride is mogelijk online en is geopend vanaf 15 december via Inschrijven WTC De Hellen Gravelride. Na inschrijving is het GPX-bestand direct beschikbaar ter download.

Kenmerken: 

  1. Een aantrekkelijke route die voert door het bos- en heidegebied in de omgeving van Goirle;
  2. Scan & Go;
  3. Afhankelijk van de afstand één of twee bevoorradingsposten beschikbaar voor alle deelnemers. Er zijn ook damestoiletten aanwezig;
  4. Verkeersregelaars op de risicovolle oversteekplaatsen;
  5. Gelegenheid om voor en na de tocht gebruik te maken van de kleed- en douchegelegenheden bij s.v. V.O.A.B
  6. Bij terugkomst gratis een broodje hamburger;
  7. De tocht wordt verreden volgens de "Gedragscode mountainbike" zoals beschreven in de gedragsregels mountainbiken van de NTFU.

 

 

20140112_veldtoertocht


 

Kosten inschrijving
Inschrijving voor de Veldtoertocht of Gravel Ride bedraagt € 6,00 voor NTFU en VWB leden op vertoon van de lidmaatschapskaart. Deelnemers tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen aan de tocht. Voor de overige deelnemers bedraagt inschrijving € 7,00.

Film landgoed Gorp en Roovert
Via deze link krijgt u een inzicht in het mooie landgoed Gorp en Roovert waar de veldtoertocht voor een groot deel zijn weg vindt.

Vertreklocatie

Sportkantine van voetbalvereniging VOAB.

Adres:

Sportpark Van den Wildenberg
Spoorbaan 45
5051 ET Goirle

Routebeschrijving naar parkeergelegenheid