Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Lidmaatschap 2021

Leden

We onderscheiden 2 soorten leden:

Actieve leden (Toer-, ATB- en Gravelrijders):
Deze leden krijgen automatisch een NTFU-licentie.
De basiscontributie hiervoor bedraagt €63,75
Korting in verband met aanschaf clubkleding €18,75 (meer info bij clubkleding)
Na aftrek van de korting is het verschuldigde bedrag €45,00.

Rustende leden (geen kledingplicht):
Lid WTC de Hellen plus NTFU-licentie, contributie € 63,75
Lid WTC de Hellen geen NTFU-licentie, contributie € 33,50

Betaling clubkleding

De Toer-, ATB- en Gravelrijders moeten het aanschafbedrag voor het basispakket (koersbroek, koersshirt korte mouw en koersshirt lange mouw), eventueel vermeerderd met het bedrag voor de extra bestelde kleding, bij bestelling op de clubkledingwebsite meteen afrekenen. Kijk bij prijzen clubkleding voor de prijzen.

Betaling contributie

De basiscontributie in 2023 verminderd met het kortingsbedrag (€63,75 - €18,75 = €45,00 ) wordt na 1 januari automatisch geïncasseerd.

Indien de betaling niet voor 1 februari van het jaar kan worden geïncasseerd, vindt er een administratieve verhoging plaats van €3,00 (besluit ALV 19 november 2007).
Voor de leden die een NTFU-licentie hebben is het na 30 november niet meer mogelijk om voor een volgend jaar hun lidmaatschap te wijzigen in een lidmaatschap zonder NTFU-licentie: De licenties zijn dan namelijk al aangevraagd.

 

Hoe word je lid?

Nadat je bent ingeschreven als lid, ben je tevens verplicht clubkleding aan te schaffen/te bestellenmzodra dit mogelijk is.

Hiervoor wend je je tot de penningmeester, Govert van Gorp (telefonisch bereikbaar via 06–532 891 75 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met de penningmeester maak je een afspraak voor de inschrijving van het lidmaatschap. Je betaalt je contributie voor het lopende jaar, en vervolgens wordt het inschrijfformulier met je persoonlijke gegevens doorgestuurd naar het secretariaat. Het secretariaat verwerkt de gegevens en meldt je aan bij de NTFU.

Via de secretaris krijg je als nieuw lid je lidmaatschapspas na aanmelding bij de NTFU. De mogelijkheid bestaat dat je -indien voorradig- ook nog een Toerfiets Evenementen Programma krijgt.

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren bij de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en uiterlijk t/m 30 november van het lopende jaar.
Naar boven