Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Technische avond

Iedere fietser kent het. Je bent lekker aan het fietsen en ineens rijdt je op je velg: een lekke band. Ondanks dat ons peloton voor een groot deel uit doorgewinterde renners bestaat, zien we toch menigeen met moeite een nieuwe binnen/buitenband opleggen.

techniekavond 1Daarom heeft de evenementencommissie ook dit jaar een techniekavond opgenomen in de kalender. Dit jaar weliswaar wat later dan vorig jaar, maar het seizoen is dan pas net begonnen, en zo zit het sleutelen bij een ieder vers in de vingers!

Ook dit jaar is er voor ieder wat wils.

Deze avond is zowel gericht op de beginner als op de gevorderde sleutelaars. De beginners richten zich daarbij op pech onderweg en klein onderhoud, de gevorderden meer op het groot onderhoud.

  Waar en wanneer vindt deze avond plaats?Haans

Haans Autoschades. We hebben onze sponsor Haans Autoschades bereid gevonden om zijn moderne werkplaats aan de Jules Verneweg 17, 5015 BE Tilburg, ter beschikking te stellen.
De avond is gepland op woensdag 13 maart. Vanaf 19:00 uur wordt je verwelkomd met een lekker kopje koffie. Om 19:30 uur start het programma, waarbij -na een openingswoordje- eerst Peter een algemeen verhaal houdt.

Tot wanneer duurt het?
We verwachten tot ongeveer 21:30 uur bezig te zullen zijn.

Inschrijven via onderstaande link:

inschrijven technische avond

up