Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Openingsrit 2021: we mogen weer!

Eindelijk ...
...het is zover, we kunnen weer in groepen gaan fietsen. De openingsrit die in onze ambitieuze kalender gepland stond voor 7 maart kan eindelijk verreden worden. 3 maanden uit een wielerseizoen is een hele tijd. Al die tijd werd er gereden in kleine groepjes van 2 of later 4 personen conform de NTFU adviezen. Geen terrasjes pakken maar ‘koffie to go” en al helemaal geen gezamenlijke verplaatsingen om te gaan klimmen. Wat hebben we het gemist.

Zondag 30 mei
30 mei is het zover: de start van ons seizoen met de rest van de (aangepaste) kalender. We beginnen met een traditionele openingsrit omdat we ervan uitgaan dat de conditie van onze leden niet op hetzelfde niveau zal liggen. We starten om 8u30 bij de Deel. Iedereen kan inschrijven tot en met donderdag 27 mei.

Geef jouw snelheid aan bij de inschrijving
Geef daarbij ook op welk gemiddeld tempo je voor deze rit aangenaam zou vinden. Vanaf 25 km tot en met 33 km gemiddeld per uur kun je een tempo kiezen dat op basis van je huidige conditie bij je past. Op basis van de opgegeven tempo’s stellen we groepen samen van 8 tot maximaal 10 fietsers, die bij elkaar passen. In iedere groep één wegkapitein die de gang van zaken in goede banen leidt.

 

Volgorde van vertrek
De snelste groepen starten als eerste en de langzamere daarna. Dat zorgt ervoor dat de bediening op de pauzeplek het tempo van instromen kan bijhouden. We kunnen met z’n allen op het achterterras terecht voor koffie en gebak. Daarna rijden we terug naar Goirle waar we weer worden opgevangen met een "muntje".

Samenvattend
Meld je aan, geef jouw voorkeurssnelheid op en zorg dat je fiets in orde is op of voor de 30e. We hopen op een hoge deelname.

Hier track downloaden

 

De organisatie van de openingsrit
Piet Robben en Hendrik Dejonckheere.

up