Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Stelvio

stelvioIn 2014 gaan we (weer) een week fietsen in het Italiaanse hooggebergte, in de buurt van de Stelvio. Voor het verblijf aldaar kun je kiezen voor een plaats op de camping (zelf regelen), of een kamer in een hotel. De keuze van het hotel valt voorlopig op het Residence Lord Byron in Bormio. Dit is een complex met kamers voor drie personen.

De dichtstbijzijnde camping is Camping cima piazzi op een afstand van 1,5 tot 2 km van het hotel.

Bormio vormt de uitvalsbasis voor ritten over de Gavia, de Mortirolo en uiteraard de Stelvio, waarvan het de bedoeling is dat we die via alle drie de richtingen gaan bedwingen.

De routes kunnen, afhankelijk van de dag, variëren van zo’n 80 tot 135 km. Het aantal hoogtemeters zit tussen de 1600 en 4000 per dag (voor de echte liefhebber).

  dejonckheere hendrikHet programma wordt samen met de deelnemers opgesteld. We denken daarbij ook aan maaltijdvoorkeuren en dergelijke. Dat bespreken we allemaal samen, nadat duidelijk is wie zich allemaal aanmeldt.

De (geschatte) kosten bestaan uit:

Hotel: € 125,- zonder maaltijden (er kan ook zelf gekookt worden).

Vervoer: € 75,- uitgaande van vier personen en vier fietsen per auto.

Maaltijden: € 40, per dag is mijn inschatting (eventueel minder op basis van zelf koken).

Drank: naar ieders behoefte, met eigen verrekening.

Voor meer informatie en/of aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
up