Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2015

Rings Rally 25 juni

Door: Bestuur
Foto's: Rings

 
Zaterdag, 11 juni 2016
 
RINGS RALLY 25 JUNIRings rally1

Dit jaar organiseren we niet één maar twee mooie mountainbike evenementen. Buiten de inmiddels bekende streetrace midden in het dorp is nieuw dit jaar de Rings Rally welke voor het eerst word gehouden op zaterdagavond 25 Juni.

Genieten van het fietsen op een avontuurlijke manier en afsluiten met een hapje & drankje. Dat is wat de Rings rally in het kort inhoudt.
Een kruising tussen een puzzeltocht, en toertocht. Schrijf jezelf in, alleen of met een team van meerdere personen (aan te raden). Bij vertrek wordt een plattegrond en verschillende foto's van de te vinden lokaties verstrekt en het doel is om zelf in het bos de juiste locaties te vinden. De te rijden route is vrij en de volgorde van de te vinden punten ook. Rijdt je trefzeker dan is de rijtijd +/- 90/120minuten en kun je snel genieten op het terras van een lekker koud biertje. Is navigeren niet je sterkste punt dan kan de rit wat langer duren of is het raadzaam een goede navigator in te schakelen.

  Bij iedere fotolocatie is een letter opgehangen die samen een woord vormen. Ben je terug bij start / finish en heb je het juiste woord geraden? Ook dan staat een koud biertje op je te wachten. De ideale zaterdagavond volgens ons.

De rings-rally is een kleinschalig evenement waar aan iedereen met een mountainbike+valhelm kan deelnemen. Plezier staat voorop, snelheid is niet van belang.

Schrijf jezelf direct in via de volgende link: inschrijven Of schrijf op de dag zelf in. Inschrijfkosten bedragen €5,-
Starttijd tussen 17:00 - 19:00

Start - finish locatie:
Rings-Goirle
Poppelseweg 1-02 5051 PL Goirle

Rings rally2

Rings logo

 

 

up