Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2015

Inschrijven voor de Mont Ventoux

Door:Hendrik Dejonckheere
Foto's: Internet

 
Maandag, 07 maart 2016
 

Inschrijven voor de Mont Ventoux, 13 - 20 augustus.Nesque

We willen vanaf nu graag weten wie er meegaan naar de Mont Ventoux. Een aantal leden hebben zich aangemeld om mee te gaan en anderen hebben hun interesse kenbaar gemaakt. We gaan uit van twee soorten inschrijvingen:
1. De hotel inschrijving: De mensen die gebruik maken van het hotel in Carpentras
2. De camping inschrijving: Zij die op eigen gelegenheid op de camping staan. Henk Zoontjens en Raymond Jansink staan op Les Verguettes in Villes-sur-Auzon

Als organisatoren is het belangrijk te weten met hoeveel mensen we uiteindelijk rekening moeten houden. Daarom verzoeken we iedereen om bij 'vervroegde aanmelding' in te schrijven. Geef bij opmerkingen aan of je gebruik maakt van hotel of camping.

 

 

  Diegenen die inschrijven voor het hotel in Carpentras worden verzocht om € 100,- over te maken op de rekening van de club: NL65 RABO 0116 8776 77 ten name van WTC de Hellen onder vermelding van "Mont Ventoux".

Op 1 juli zal verzocht worden een 2e voorschot te betalen van € 250,-

Hierin zijn hotel, ontbijt en vervoerskosten verwerkt. Wat resteert zijn afrondingen en de kosten voor de maaltijden die ter plaatse door iedereen worden afgerekend. Dat maakt het ook mogelijk om af en toe gezamenlijk met de kampeerders te eten.

Ventoux hotel
up