Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2015

Inschrijving tweedaagse geopend

Door: Lisette Zoontjens
Foto's: Internet

 
Donderdag, 14 januari 2016
 
In een dolle bui hebben enkele dames van de Hellen (Maaike, Lisette en Corry) de belofte uitgesproken om in 2016 de jaarlijkse tweedaagse van onze club te 2-daagse routeorganiseren. Nou, belofte maakt schuld, dus zijn we inmiddels volop bezig met het uitzetten van de route. 
We blijven in ons mooie Nederland en gaan jullie verrassen met een route langs een fraai stuk rivierenland.
 
Waar en wanneer?
De tweedaagse gaat dit jaar plaatsvinden in het weekend van 28 en 29 mei. We hebben de afstand “beperkt” tot max 180 km per dag in de hoop dat er dan meer leden met ons meegaan. We overnachten in 2-daagse Hotel Hart van WeespHotel -Restaurant “Het Hart van Weesp” in 2, 3 of 4 persoonskamers en je leest het goed: “Zonder stapelbedden”. Neem alvast maar een kijkje op hun website ( www.hartvanweesp.nl ). 
We hebben 40 bedden reserveerd, waarvan 36 voor rijders en 4 voor begeleiders. Wie het eerst komt, het eerst maalt.
 
 
 
Wat zijn de kosten?
Deelname aan de tweedaagse kost € 100,--, maar dan heb je ook wat. Naast de “luxe” overnachting hebben we ’s avonds een buffetje en ’s morgens een 2-daagse Ontbijtuitgebreid ontbijt. Verder inbegrepen zijn de verzorging tijdens de dagelijkse twee pauzes met koffie en gebak in de ochtend en vroeg in de middag een eenvoudige lunch met drank naar keuze. De drankjes in het hotel zijn niet inbegrepen.
 
Opgeven
Deze tweedaagse wil je niet missen, geef je tijdig op via vervroegde aanmelding op de site van de Hellen. We hebben (voorlopig) 40 plaatsen gereserveerd voor de overnachting dus wie het eerst komt is zeker van deelname. Geef je op vóór 25 maart 2016 en gelijktijdig maak je op rekening van WTC de Hellen NL65 RABO 0116 8776 77 onder vermelding van "Tweedaagse 2016" € 100,- over.  Pas dan sta jij op de deelnemerslijst.
 
Vragen?
Heb je nog vragen neem dan even contact op met:
Lisette Zoontjens of Corry Coppelmans.
Ook voor speciale wensen zoals een dieet.
 
up