Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2015

Toerkalender 2015 definitief

Door: Toercommissie
Foto: Piet Kuijten

 
Dinsdag, 23 februari 2015
 

De Toercommissie heeft de toerkalender voor het seizoen 2015 definitief vastgesteld.
Het verplaatsen van onze Veldtoertocht heeft geleid tot enkele aanpassingen waaronder de tocht Berg en Dal. Als je je agenda hebt gevuld met de voorlopige toerkalender dan is het mogelijk dat die niet meer actueel is. Voor alle duidelijkheid: De kalender op de website is leidend. Op- en aanmerkingen graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor Mendig-Budel hebben zich al 12 leden aangemeld. Er is een reservering tot 20 maart voor 20 plaatsen. Wil je ook mee, wacht niet te lang. Lees de informatie bij de tocht.


De leden van de Toercommissie hebben een taakverdeling afgesproken. Voor een goede afstemming met alle leden is het daarom van belang dat uitsluitend de e-mailboxen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden gebruikt, respectievelijk voor toer- en ATB-zaken. E-mails naar andere e-mailadressen zullen daarom niet in behandeling worden genomen. Graag uw medewerking.


We willen er naar streven dat er in de laatste 14 dagen voor een te rijden tocht GEEN wijzigingen meer worden aangebracht in de GPS-track. Wanneer je merkt dat er problemen zijn op een te rijden tocht dan s.v.p. een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Prettig en veilig rijden is een verantwoordelijkheid van ons allemaal.


  Vogezen

In januari en februari hebben Raymond Jansink en Piet van Tongeren voor 25 leden een GPS-cursus verzorgd. Corry en Jos Coppelmans waren wederom gastvrouw en –heer. Opvallend was dat heel weinig GPS-gebruikers bekend zijn met de GPS-informatiepagina en met die over de GPS-links op onze website. Het was gezellig met elkaar en voor de meesten erg nuttig.
up