Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2014

Laatste informatie over "Passen" nieuwe clubkleding 2015

Door: de penningmeester
Download PDF-document met extra informatie

 
Maandag, 1 september 2014
 

De huidige kleding zal in 2015 worden vervangen en de komende vier jaar zullen we kleding afnemen van Rogelli. Van 2 tot en met 20 september kun je deze kleding passen bij Rings Specialized Conceptstore te Goirle. In de winkel vind je paskleding bij de paskamers op een rek.

 

Meld vooraf dat je kleding komt passen van WTC De Hellen en hang achteraf de kleding weer netjes terug op het kledingrek.

 

De kleding op het kledingrek zal niet helemaal aansluiten met de uitvoering zoals die zal worden uitgeleverd. Let op het volgende:

  • De bodywarmers zijn niet als windtexlight voor en mesh achter aangeleverd voor het passen maar als windtex voor en plush achter. De maatvoering is echter hetzelfde.
  • De broeken voor het passen zijn het Ultracing model en hier zit geen HD zeem in, de maatvoering is gelijk aan de uit te leveren broeken. Idem voor de lange broeken, hier zal wel of geen zeem inzitten maar de maatvoering is gelijk aan de broek die zal worden geleverd.
  • Van de knickers (3/4-broek) zijn helaas geen pasmaten maar daar kan men dezelfde maat aanhouden als de lange broeken.
 

Naast de basiskleding (bestaande uit coursebroek, shirt en jack) bestaat de mogelijkheid om extra kleding aan te schaffen. De volgende kleding is extra te bestellen:

  • shirt zonder mouwen,
  • bodywarmer,
  • winterjack,
  • knickers (3/4-broek) en
  • lange winterbroek (al dan niet met zeem).
Bestellen van kleding die niet in het basispakket zit zal pas weer in september 2015 mogelijk zijn. Houd hier dus rekening mee!!


Van 2 tot en met 20 september kun je de kleding passen bij Rings Specialized Conceptstore te Goirle.

De prijzen van de kleding vind je op het bestelformulier.

Voor iedereen ligt een bestelformulier klaar in een map bij de kledingsets. Vermeld op dit formulier je maten voor het basispakket en eventuele bijbestelling van kleding naast het basispakket.

Gebruik eventueel de versie die je hebt ontvangen voor je eigen administratie. Mocht je geen formulier met jouw naam aantreffen in de map, gebruik dan een blanco versie die je achterin de map aantreft.

Download voor meer informatie over prijzen, bestelformulier, kleding van Rogelli, enz... het PDF-document over "Bestellen Clubkleding 2015".

 

up