Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2013

Alpe d'HuZes - 6x Alpe d'Huez voor de strijd tegen kanker

Door: Chris de Jong
 
alpedhuzesjong chris deHet jaar 2013 staat voor mij op sportief gebied in het teken van Alpe d’HuZes. Een evenement dat bij vele leden van WTC de Hellen welbekend zal zijn. Op 6 juni 2013 wil ik op één dag 6x de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Met deze sportieve prestaties wil ik zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor de strijd tegen kanker.
De reden voor mij om deel te nemen aan Alpe d’HuZes is de combinatie van het goede doel en de bijzondere sportieve uitdaging. Persoonlijk heb ik kanker al verschillende keren van dichtbij meegemaakt. Moeilijk is het dan om machteloos toe te kijken. Alpe d’HuZes biedt mij de mogelijkheid om niet langer machteloos toe te kijken. Het sponsorgeld dat wij als deelnemers binnenhalen zal zorgvuldig worden besteed aan projecten die zich inzetten voor onderzoek naar en begeleiding bij kanker.
  chris de jongVoor mijn deelname aan Alpe d’HuZes zijn 2 zaken van cruciaal belang. Ten eerste de fysieke voorbereiding. Op de mountainbike en tijdens RPM heb ik in de winter mijn conditie op peil gehouden. Nu is het zaak om zoveel mogelijk kilometers op de racefiets te maken, zowel op de vlakke wegen in de omgeving van Goirle als klimkilometers in o.a. Limburg en Ardennen. Met mijn nieuw aangeschafte Specialized racefiets heb ik hier alle vertrouwen in.
Ten tweede is sponsoring van cruciaal belang. En daarom wil ik mijn deelname aan Alpe d’HuZes ook bij de leden van WTC de Hellen onder de aandacht brengen. Eén op de drie Nederlanders krijgt in de loop van zijn of haar leven kanker. Dat zijn er veel, te veel. Door mijn sportieve uitdaging te steunen kun je een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Bedankt voor jullie aandacht en voor jullie bijdrage. Dat heb ik enorm gewaardeerd.
up