Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2013

Geld naar Goede doelen

Door: Roger Bougie
 

Tijdens de afgelopen ALV is Piet Kuijten gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2012. De opvolger van Raymond Jansink werd door het bestuur geprezen voor zijn grote inzet voor de club die zich uit in een grote diversiteit van activiteiten.
Zo besteedt Piet als lid van de Website-redactiecommissie veel werk aan de website, organiseert hij een meerdaagse fietstocht in de Vogezen (die sinds 2012 deel uitmaakt van de toerkalender) en weet hij als fotograaf evenementen zoals de veldtoertocht op schitterende wijze in beeld te brengen.
Aan de prijs ‘vrijwilliger van het jaar’ is sinds 2012, naast de eeuwige roem, een geldbedrag verbonden dat door de club zal worden geschonken aan een door de vrijwilliger van het jaar te bepalen goed doel. Dit jaar is dat bedrag € 275,-- (€ 0,25 per deelnemer aan de VTT).

Piet heeft goede doelen gekozen waarvoor leden van WTC de Hellen zich fietsend inzetten en waarbij het kind centraal staat.

  De gekozen goede doelen door Piet:
  • Ride4kids. Op de pedalen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Jan van Aarle zet zich hiervoor in, samen met zijn collegafietsers. Jan doet mee met de "Pyreneeën Challenge". Op 25 mei organiseert Jan ook nog een benefietdiner voor dit doel. Voor meer informatie, kijk op de website: http://www.ride4kids.nl/, http://www.pyreneenchallenge.nl en http://www.thelongwayup.nl/. Voor Jan van Aarle ligt € 95,-- klaar bij onze penningmeester.  
  • PIM Foundation. De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. Totaal is er in de afgelopen 4 jaar 350.000 euro uitgekeerd! De goede doelen zijn alle geselecteerd omdat zij ernstig zieke en/of gehandicapte kinderen een helpende hand toesteken. Diana en Guus van den Hout fietsen voor dit goede doel. Voor meer informatie, kijk op de website: http://www.stelviochallenge.nl/. Voor Diana en Guus ligt voor ieder € 90,-- klaar bij de penningmeester. Dus in totaal schenkt Piet voor dit goede doel liefst € 180,--.
Jan van Aarle en Diana en Guus van den Hout, neem s.v.p. even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om het overmaken van het geld te regelen.
up