Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2013

Roger Bougie stopt als voorzitter

Door: Roger Bougie en Maarten Scholtze
 
Beste leden van WTC de Hellen,

Tijdens de aankomende Algemene ledenvergadering op 18 november 2013 zal Roger Bougie zijn voorzitterschap van de club beëindigen. Het bestuur is daarom dit seizoen actief op zoek geweest naar een geschikte opvolger/opvolgster. Inmiddels denken we die gevonden te hebben.

Maar het kan natuurlijk zijn dat jij ook geïnteresseerd bent in de functie van voorzitter en dat we je niet benaderd hebben. Je kunt je dan altijd nog kandidaat stellen voor deze functie. Tijdens de ledenraad zal er dan een officiële verkiezing plaatsvinden.

Indien je geïnteresseerd bent in de functie van voorzitter kun je twee wegen bewandelen, een informele weg of een meer formele weg.

De informele weg betekent: neem contact op met het bestuur. We zullen graag toelichten wat de functie inhoudt en wat de taken en verantwoordelijkheden van de voorzitter zijn (zie daarvoor ook het Huishoudelijk Reglement, artikel 17).
  De formele weg verloopt als volgt (Huishoudelijk Reglement, artikel 18):
  • voor bestuursfuncties kunnen kandidaten verkiesbaar gesteld worden door tenminste tien stemgerechtigde leden,
  • de namen van de kandidaten moeten tenminste één maand voor de datum van de Algemene Ledenvergadering (18 november 2013) bij het secretariaat van de vereniging zijn ingediend, vergezeld van tien handtekeningen van de stemgerechtigde leden en een bereidverklaring van de kandidaat ten opzichte van een bepaalde functie,
  • de kandidaat dient stemgerechtigd lid te zijn van de vereniging.
We zullen alle leden uiterlijk 14 dagen voor de datum van de Algemene ledenvergadering informeren over het resultaat van onze zoektocht naar een nieuwe voorzitter.

Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met de huidige voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de secretaris van het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Namens het bestuur, Maarten Scholtze en Roger Bougie
up