Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Goolse Dorpsquiz

In Goirle wordt ieder jaar de Goolse Dorpsquiz georganiseerd. Dit jaar is deze op zaterdag 18 november.

Voor coronatijd hebben we hier 1 keer aan mee gedaan en we vonden het leuk om het dit jaar weer een keer te proberen. Er doen ongeveer 100 teams aan mee. Binnen onze vereniging hebben we natuurlijk diverse expertises in huis.

Wat houdt de Goolse Dorpsquiz in?
We hebben 1 hoofdkwartier (kantoor Civil Support) waar we allemaal aanwezig moeten zijn. Om 19.30 uur gaat iemand van het team de vragen ophalen bij het Kelderke. Wij zorgen dat iedereen met zijn of haar laptop klaar zit in ons hoofdkwartier om meteen te kunnen beginnen. 

We kopieren snel de vragen en gaan aan de slag. Wel moeten we eerst alle vragen goed lezen, want er zijn ook een aantal vragen op een locatie op een bepaald tijdstip en deze willen we natuurlijk niet missen.

Tenslotte proberen we zoveel mogelijk antwoorden te vinden op alle vragen, die vervolgens ingevuld worden op het antwoordformulier. Het formulier moet om uiterlijk 23.30 uur terug zijn bij het Kelderke.

Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd.

Wij zoeken minstens 20 personen (liefst meer):

  1. die veel weten van en over Goirle;
  2. die snel iets kunnen opzoeken op internet;
  3. die een expertise hebben;
  4. die ons helpen met het verzorgen van de inwendige mens;
  5. die goed en duidelijk Nederlands kan schrijven om het antwoordformulier in te vullen;
  6. die de strijd durven aan te gaan met een opdracht buiten ons hoofdkwartier;

Kortom het wordt een gezellige avond vol denksport en te gekke opdrachten die ze kunnen bedenken. 

Heb je zin om mee te doen, meld je aan via de volgende inschrijflink. Partners, kinderen of anderen die het leuk vinden om mee te doen kun je ook aanmelden bij het kopje mededelingen.

Op zaterdag 16 december is de finaleavond, waar ook nog punten te scoren zijn. Op deze avond hoeft niet iedereen aanwezig te zijn, we gaan dan met een delegatie. Op de website www.goolsedorpsquiz.nl vind je alle verdere informatie.

  Goolse dorpsquiz2019
up