Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Driedaagse 2023 – PARIJS

Driedaagse 2023 – PARIJS - 18-19-20 mei - aanbetaling
€ 150,- op NL65RABO0116877677 WTC de Hellen o.v.v. Parijs 2023


De organisatie voor die van 2023 is nu toe aan de volgende stap. Wij moeten aanbetalingen doen voor de hotels in Mons en Compiëgne. Daarom moeten we nu zeker weten wie meegaat.
Naar Parijs maar hoe?
Met als motto “Parijs is nog ver” rijden we in drie dagen van Goirle naar Parijs.
De route loopt dit jaar vanuit Leuven links langs Brussel met een eerste overnachting in Mons (Bergen) bij het IBIS hotel. De eerste dag bedraagt de exacte afstand 180 km. Tussendoor hebben we een pauze in kasteel van Nieuwland bij Aarschot voor koffie en gebak en later in Brasserie de Collegiale voor de lunch in Nijvel.
De tweede dag loopt naar Compiégne waar we verblijven in de Kyriad met een vergelijkbaar dagritme en afstand als de eerste dag. De eerste pauze in Au Between in Fresnoy le Grand en de tweede in Le Cyracuse in Chauny.
De derde dag hebben we een pauze bij Boulangerie Louise in St Marc waarna we kort na de middag aankomen in Parijs bij de Rotonde.
Wanneer is deze driedaagse?
De driedaagse wordt met Hemelvaart gereden en wel op 18, 19 en 20 mei. Donderdag de 18e verwachten we iedereen om 7:30 uur zodat we stipt om 8:00 uur kunnen vertrekken na een gezamenlijke foto en een foto per snelheidsgroep.
De 20e vertrekken we rond 18:00 uur uit Parijs om zo omstreeks 24:00 uur terug in Goirle aan te komen.
Wat zijn de kosten?
De eigen bijdrage per persoon is hoger dan de voorgaande jaren, het is tenslotte een 3-daagse met verplaatsing met de bus. Toch hebben we er alles aan gedaan om de kosten binnen de perken te houden. De kosten voor deelnemers komen uit op ca. € 300,

 
 

Deelname
Wij verwachten een 1e aanbetaling van € 150,-. Dit bedrag dient vóór 1 februari te worden overgemaakt op rekening NL65RABO0116877677 van WTC de Hellen o.v.v. Parijs 2023. De betaling geldt als definitieve inschrijving.
De tweede betaling zal naar verwachting ook om en nabij € 150,- bedragen. Hierover zal iedereen op een later moment worden geïnformeerd.
De definitieve opgave voor deze driedaagse is primair alleen geopend voor de leden die zich eerder hebben gemeld als geïnteresseerde. Spijtoptanten kunnen alleen mee als er nog overnachting beschikbaar is vanwege afzeggingen uit de eerste groep. Daarbij geldt het gebruikelijke credo "Wie het eerst komt, het eerst maalt".

Waar zorgen wij voor?
• verzorging op de 5 pauzeplekken
• de diners op donderdag in Mons en vrijdagavond in Compiégne
• de hotels in Mons en Compiégne
• autobegeleiding en de autocar met fietsvervoer van Parijs terug naar Goirle • GPX bestand met exacte informatie over afstand en hoogtemeters.
• de groepsindeling passend bij de snelheidscriteria van de deelnemers
• een gelegenheid om te douchen en om te kleden in Parijs

Waar zorgt U voor?
• een goed humeur
• een fiets die in goede staat verkeerd qua banden, remmen en schakeling • 2 extra bandjes in uw bagage
• voeding die u zelf denkt nodig te hebben tijdens het rijden of bij pauzes • uw lunch in Parijs
• dat u tijdig terug bent op de afgesproken plek bij de bus.

Verdere vragen?
Zoals gebruikelijk zoeken we ook iemand die als begeleider de volgauto wil besturen. Als je je wilt aanmelden als begeleider of een vraag hebt, neem dan contact op met één van onderstaande leden van de organisatie.

De organisatie
Arno Brouw (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Hendrik Dejonckheere (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

up