Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Nieuwe clubkleding 2023-2026

Met onderstaande informatie brengen wij je op de hoogte van de stand van zaken voor wat betreft de procedures met betrekking tot het passen, bestellen, betalen en afhalen van onze nieuwe clubkleding, én het onverhoopt opzeggen van het lidmaatschap.

Nieuwe clubkleding 2023-2026
Het basispakket clubkleding, dat verplicht moet worden aangeschaft door onze leden, bestaat normaliter uit één koersbroek, één koersshirt korte mouw en één koersjack lange mouw.

De aanschafkosten van de verplichte clubkleding komen in eerste instantie direct voor rekening van het lid, echter gedurende de looptijd van de sponsorcontracten komt een deel terug via korting op de contributie. Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij onze clubsponsors. Daarom is iedereen verplicht de nieuwe clubkleding te dragen tijdens de ritten met de vereniging.

Passessies
De clubkleding wordt vanaf het nieuwe seizoen vernieuwd. Ander design, uitstraling, enzovoort; dus is het een must dat iedereen de nieuwe clubkleding komt passen. Hiervoor zijn de volgende passessies ingepland:

bij onze hoofdsponsor ‘Paul van Korven-Fietsen’, Tilburgseweg 68, 5051 AJ in Goirle. Klik op één van bovenstaande data om je in te schrijven voor een passessie.

 

Bestellen kleding via webshop Bioracer
Op basis van de door jou gepaste kleding zijn de maten voor de shirts en broek bekend. Onze kledingleverancier Bioracer maakt voor ons een websitepagina met alle kledingstukken die besteld kunnen worden. Deze ‘kledinglink’ wordt op onze website geplaatst. Hierover word je nog geïnformeerd. Vanaf dat moment kun je de kleding bestellen en betalen zoals bij elke andere webshop.
Per jaar worden de leden voldoende in de gelegenheid gesteld om clubkleding via de site (bij) te bestellen.

Opzeggen lidmaatschap
Omdat in oktober van dit jaar al de verplichte nieuwe clubkleding besteld en betaald moet worden door de leden, is vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om het lidmaatschap op te zeggen vervroegd. De sluitingsdatum om het lidmaatschap schriftelijk op te zeggen via ons secretariaat is 17-10-2022 tot 24.00 uur.

Met sportieve groet,
De sponsorcommissie en het bestuur van WTC De Hellen

 

up