Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Inventarisatie interesse 3-daagse 2023

De tweedaagse van dit jaar staat nog op de agenda voor het weekend van 24 en 25 september maar de organisatie voor die van 2023 is al begonnen. Voor een goede organisatie van een driedaagse van 2023 willen wij vóóraf al inventariseren hoeveel leden mee zullen/willen meegaan en voor welke dagen er voorkeur bestaat.

Waar gaat de reis naartoe?
ParijsIn 2009 reden we voor het eerst een driedaagse, deze ging vanaf de Eifeltoren naar Goirle en in 2021 luidde de tweedaagse “Parijs is nog ver”. Voor 2023 worden deze gecombineerd en leidt de route in drie dagen van Goirle naar Parijs.

De precieze route moet nog worden bepaald en is o.a. afhankelijk van de boeking van de hotels onderweg. We houden ons natuurlijk aan de afstanden per dag die de laatste jaren gebruikelijk zijn. We gaan ons best doen om een mooie route uit te zetten en gebruiken hierbij de onmisbare ingrediënten: vijf eetlepels inspiratie, twaalf eetlepels inspanning, één eetlepel ontspanning en een snufje avontuur.

Wanneer is deze driedaagse?
De precieze datum staat nog niet vast, deze wordt na deze inventarisatie vastgesteld. Hierbij zal worden uitgegaan van “de meeste stemmen gelden”.

Wat zijn de kosten?
De eigen bijdrage per persoon zal hoger zijn dan de voorgaande jaren. Dit omdat de prijzen in de horeca en die van brandstof momenteel alle kanten opgaan en omdat we in plaats van 2 dagen nu 3 dagen onderweg zijn. Momenteel is er nog geen indicatie van de eigen bijdrage maar zo gauw hierover duidelijkheid is zal dit via een extra berichtgeving worden gecommuniceerd.

 

Opgeven
Voor de boeking van de hotels en andere zaken onderweg willen we vóóraf  een indicatie van het aantal deelnemers. Wij willen daarom vragen om alléén te reageren op de onderstaande vragen als je zeker van plan bent om deel te nemen. Definitieve opgave voor deze driedaagse volgt pas op een later moment en daarbij geldt het gebruikelijke credo "Wie het eerst komt, het eerst maalt".

Onze vragen:

Vraag 1: Ben je voornemens om mee te gaan?
Alleen als je echt voornemens bent om mee te gaan dan graag reageren op de volgende keuzemogelijkheden.

Voor de driedaagse denken we aan twee mogelijkheden: donderdag tm. zaterdag óf vrijdag tm. zondag. Voordeel voor een keuze van donderdag tm. zaterdag is dat men dan de zondag heeft om nog wat te bekomen van de inspanning. Onze tweede vraag betreft de datum van deze driedaagse.

Vraag 2: Welke van de volgende dagen heeft de voorkeur voor deze driedaagse?

  • Donderdag 18 mei tot en met zaterdag 20 mei (18 mei is Hemelvaartsdag)
  • Vrijdag 19 mei tot en met zondag 21 mei
  • Donderdag 1 juni tot en met zaterdag 3 juni
  • Vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni

Begeleider(s) volgauto gezocht
Zoals gebruikelijk zoeken we ook iemand die als begeleider de volgauto wil besturen. Als je je wilt aanmelden als begeleider of een vraag hebt, neem dan contact op met één van onderstaande leden van de organisatie.

Ter afsluiting
De verdere organisatie zal worden ingevuld op basis van de meest gekozen keuzedagen. Graag reageren vóór 1 augustus a.s. naar één van onderstaande leden van de organisatie.

De organisatie

Hendrik Dejonckheere (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Arno Brouw (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

up