Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

PILOT CYQL-APP (powered by NTFU)

PILOT CYQL-APP (powered by NTFU)

Deze winter zijn dertig leden de app cyql aan het testen, om in februari weloverwogen te kunnen beslissen of we als club definitief tot gebruik hiervan overgaan. De app wordt ook gebruikt door de gravelgroep in deze testperiode. 

Het is de bedoeling om alle huidige app-groepen naar één app -deze Cyql-app- te brengen, die door iedereen gebruikt kan en mag worden. Bovendien geldt deelname via de cyql-app meteen als door de NTFU gesanctioneerde rit voor de verzekering.

Cyql maakt samen fietsen makkelijker

Samen fietsen is leuker: de app Cyql maakt het makkelijker om een gezamenlijke rit te plannen. Met de app kun je eenvoudig gezamenlijke ritten plannen en met elkaar delen. Via Cyql vind je praktische informatie over een rit op een centrale en overzichtelijke plek. 

Meer samen fietsen

De app Cyql maakt samen fietsen makkelijker. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!

  Ritten plannen

Ieder lid kan -als de pilot slaagt- een rit aanmaken met Cyql. De rit heeft een beoogde duur en snelheid. Andere leden ontvangen notificaties als deze rit voldoet aan hun wensen. Onze vereniging heeft dan de bekende clubritten uiteraard ook toegevoegd! 

De vereniging krijgt toegang tot het eigen ‘cyql dashboard’, de beheerderspagina van de vereniging. Hier vind je onder andere informatie over de instellingen van onze club, de geplande ritten, statistieken van gebruikers, de nieuwsmodule en de ‘vraag en aanbod’-pagina. 

Activatiecode

Zonder activatiecode kunnen leden zich niet aanmelden bij onze club in Cyql;
dus zul je nog even geduld moeten hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Hendrik Dejonckheere en Govert van Gorp

up