Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Bestuursbesluiten n.a.v. afgekondigde lockdown

Lockdown van 19 december t/m 14 januari 2022
Zaterdag heeft premier Rutte de lockdown-maatregelen afgekondigd. De NTFU heeft op basis hiervan haar adviezen gebaseerd. Zoals ook bij eerdere maatregelen volgt WTC De Hellen de RIVM-richtlijnen en NTFU-adviezen en heeft hier haar besluiten op afgestemd.

Genomen besluiten

De ATB- en woensdagritten op kalender worden t/m 14 januari afgelast.
Op basis van de lockdown-maatregelen is het slechts toegestaan om met maximaal 2 volwassenen op 1,5 meter afstand te sporten. Hieronder vallen ook onze ATB- en woensdagochtendritten op de kalender. Om misverstanden te voorkomen worden de ritten, door de toercommissie, uit de kalender verwijderd.

 

Nieuwjaarsreceptie 2022.
Uiteraard kan en zal de nieuwjaarsreceptie ook dit jaar geen doorgang kunnen vinden.

VTT 2022.
De VTT-commissie is maandag bijeengekomen. Een VTT in de bekende opzet zal geen invulling kunnen hebben. De commissie is nog aan het onderzoeken of de organisatie van de VTT op een alternatieve datum mogelijk is. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Ter afsluiting
Het stopzetten of annuleren van evenementen en fietstochten is niet leuk, maar op dit moment wel noodzakelijk. Het bestuur realiseert zich dat hiermee de sociale contacten binnen de club verder verwateren en is dus aan het onderzoeken op welke wijze we toch met elkaar in verbinding kunnen blijven. Zodra hier meer over te melden is, zal dit aan de leden gemeld worden.

Rest ons om eenieder, ondanks deze barre tijden, veel geluk en gezondheid toe te wensen. We hopen dat we elkaar weer snel op de fiets kunnen ontmoeten.

Het bestuur van WTC De Hellen.

up