Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Tweedaagse 2021 - Inschrijving geopend

Na een corona-stop in 2020 zal dan toch met een vertraging dit jaar een tweedaagse van onze club worden georganiseerd worden. Inmiddels hebben we een opzet van de route gemaakt en zijn we volop bezig met het uitwerken van het routeboek. De voorlopige route bedraagt zo’n 190 km per dag en we hopen jullie te verrassen met twee mooie fietsroutes. De bestemming houden we voorlopig nog geheim maar de titel van ons routeboek is “Parijs is nog ver”. Laat dit een tip voor de route zijn.

Waar en wanneer?
De tweedaagse gaat dit jaar plaatsvinden in het weekend van 11 en 12 september. We overnachten in een hotel met 2 of 4 persoonskamers zonder stapelbedden. We hebben 40 bedden gereserveerd. Voor extra bedden moeten we op korte termijn het aantal deelnemers in beeld hebben, anders kunnen er geen extra bedden worden geboekt.

Wat zijn de kosten?
Deelname aan de tweedaagse kost €115. Naast de “luxe” overnachting hebben we ’s avonds een drie gangen dinerbuffet en ’s morgens een ontbijt in het hotel. De drankjes in het hotel zijn niet inbegrepen. Verder is gebruik van indoor zwembad, gebruik van buitenbad (200 meter van het hotel gelegen), gebruik van spelterras en wifi inbegrepen bij het hotelverblijf.
Verder inbegrepen zijn de verzorging tijdens de dagelijkse twee pauzes met koffie en gebak in de ochtend en vroeg in de middag een eenvoudige lunch.

 

 

Opgeven
Deze tweedaagse wil je niet missen, geef je tijdig op via vervroegde aanmelding via de volgende aanmeldlink. We hebben (voorlopig) 40 plaatsen gereserveerd voor de overnachting dus wie het eerst komt is zeker van deelname. Geef je uiterlijk 1 augustus 2021 op en maak gelijktijdig het inschrijfgeld van € 115,- over op rekening van WTC de Hellen NL65 RABO 0116 8776 77 onder vermelding van "Tweedaagse 2021". Pas dan sta jij op de deelnemerslijst. Verder geldt het credo "Wie het eerst komt, het eerst maalt", dus wacht niet te lang.

Speciale wensen?
Als je speciale wensen hebt zoals een dieet, je wilt aanmelden als begeleider of een andere vraag hebt, neem dan contact op met één van onderstaande leden van de organisatie.

De organisatie
Toon Verdaasdonk
Jos Goosen
Arno Brouw.

 

up