Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Wie wordt Mozes-rijder 2020?

Omdat bijna het hele seizoen van WTC de Hellen is geannuleerd zijn er dus ook geen punten te verdienen voor het Hellenrijders- en Hemelrijdersklassement.

Daarom is er i.s.m. met onze sponsor, Eetcafé MOZES, een leuke actie bedacht nu per 1 juni de horeca weer open mag.

De hoofdprijs van deze actie is natuurlijk de eeuwige eer, roem en glorie en de titel "MOZES-rijder 2020", maar daarbij ook een origineel MOZES wielershirt gesigneerd door Gert Jacobs en gedragen tijdens de Streetrace in Goirle.

Mozes-wielershirt

Tevens is er ook nog een lunch voor twee personen in Eetcafé MOZES. Wie weet komen er de komende tijd nog een aantal leuke prijzen bij.

 

 

Wat moet je hiervoor doen?

  • Iedere keer als je bij MOZES in je originele WTC de Hellen kleren wat komt eten of drinken krijg je een stempel op je kaart. Deze kaart wordt vanaf maandag as. bij je bezoek aan MOZES uitgereikt, maar je kunt er zelf ook naar vragen.
  • Bij een volle kaart van tien stempels lever je de kaart in voorzien van je naam. Je ontvangt dan ook meteen een nieuwe kaart.
  • Diegene die aan het eind van de actie de meeste volle kaarten inlevert is dan de  "MOZES-rijder 2020" en hij/zij zal deze trui met alle egards ontvangen.
  • Ook aan het einde van deze actie gaan alle volle kaarten in de tombola en daaruit wordt dan de winnende kaart getrokken: de lunch voor twee personen bij Eetcafé MOZES; misschien zijn er dan nog meer leuke prijzen beschikbaar. De verwachting is dat deze tombola bij de sluitingsrit (als deze in ieder geval gereden wordt) zal plaatsvinden. Mocht deze geen doorgang vinden dan zal een alternatief moment gekozen worden en zal dit via de website gecommuniceerd worden.

Wat let je om mee te doen?
Helemaal niets en buiten de lekkere koffie/thee en appeltaart bij MOZES kom je daar ook je fietsvrienden tegen die je nu al het hele jaar niet meer hebt gezien..

Tot binnenkort bij MOZES

up