Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

2-daagse 2020 afgelast!

Na een extra oproep zijn er toch nog mensen bereid gevonden (Toon, Hans, Jos en Arno) om in het jubileumjaar 2020 de jaarlijkse tweedaagse van onze club te organiseren. Inmiddels hebben we een eerste opzet van de route gemaakt en zijn we volop bezig met het uitwerken van het routeboek. De voorlopige route bedraagt zo’n 190 km per dag en we hopen jullie te verrassen met twee mooie fietsroutes. De bestemming houden we voorlopig nog geheim maar de titel van ons routeboek is “Parijs is nog ver”. Laat dit een tip voor de route zijn.

Waar en wanneer?
De tweedaagse gaat dit jaar plaatsvinden in het weekend van 16 en 17 mei. We overnachten in een hotel met 2 of 4 persoonskamers zonder stapelbedden. We hebben 40 bedden gereserveerd. Voor extra bedden moeten we op korte termijn het aantal deelnemers in beeld hebben, anders kunnen er geen extra bedden worden geboekt.

Wat zijn de kosten?
Deelname aan de tweedaagse kost € 115. Naast de “luxe” overnachting hebben we ’s avonds een drie gangen dinerbuffet en ’s morgens een ontbijt in het hotel. De drankjes in het hotel zijn niet inbegrepen. Verder is gebruik van indoor zwembad, gebruik van buitenbad (200 meter van het hotel gelegen), gebruik van spelterras en wifi inbegrepen bij het hotelverblijf.
Verder inbegrepen zijn de verzorging tijdens de dagelijkse twee pauzes met koffie en gebak in de ochtend en vroeg in de middag een eenvoudige lunch.

 

Opgeven
Deze tweedaagse wil je niet missen. Via de volgende link kun jij je aanmelden. We hebben inmiddels 48 plaatsen gereserveerd voor de overnachting; dus wie het eerst komt is zeker van deelname. Geef je op vóór 25 maart 2020 en gelijktijdig maak je op rekening van WTC de Hellen NL65 RABO 0116 8776 77 onder vermelding van "Tweedaagse 2020" € 115,- over. Pas dan sta jij op de deelnemerslijst.

Vragen?
Heb je nog vragen neem dan even contact op met Toon Verdaasdonk, Hans Drijvers, Jos Goosen of Arno Brouw.
Neem ook even contact op voor speciale wensen zoals een dieet of als aanmelding als begeleider. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Avatar Avatar Avatar Avatar

up