Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Spinnen 2019/20 (RPM)

Overwinteringspinning fietsen

Het wielerseizoen 2019 is nog niet voorbij of de voorbereidingen voor de overwintering naar het volgende wielerseizoen zijn alweer in volle gang. Ook deze komende winterperiode bestaat de mogelijkheid om weer binnen te trainen.

Wanneer, waar en wat zijn de kosten?
We starten op dinsdag 1 oktober 2019, bij "Sportcentrum Jan de Rooy", en gaan door tot en met 31 maart 2020. Ook voor dit winterseizoen zijn we er in geslaagd de kosten “historisch laag” te houden. Je kunt je conditie voor het bedrag van €80,= gedurende maar liefst 6 maanden op peil houden. In totaal omvat de reeks 25 dinsdagavonden (m.u.v. kerstavond en oudejaarsdag) en dat betekent dat je per spinning les slechts iets meer dan €3,= betaald. De les start dit jaar om klokslag 20.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.

  Aanmelding

Gezien de enorme belangstelling elk jaar voor de spinningsessie op dinsdagavond is het wel noodzaak je zo spoedig mogelijk aan te melden! Dit doe je via deze aanmeldlink op de website en tegelijkertijd met het overmaken van het verschuldigde bedrag (€80,=) naar: NL65 RABO 0116 8776 77 ten name van WTC de Hellen. onder vermelding van "Spinning 2019/2020". Pas nadat de betaling binnen is kun je deelnemen.JdR logo

Met vriendelijke fietsgroeten,

Namens de evenementencommissie, Toon Verdaasdonk en Toon Spijkers

up