Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Pieterpad 400 km

Onze kanjers van de Hellen!!!!

Afgelopen zaterdag hebben diverse leden van WTC de Hellen de monsterrit van Pieterburen in Groningen tot de St. Pietersberg in Maastricht (totaal 400 km) met groot succes voltooid.

In de vroege ochtend om 4.00 uur is de groep van start gegaan om rond 21.30 uur boven op de St. Pietersberg met z’n tienen het einde te vieren van deze mooie, waanzinnige, 400 km lange uitdaging. Het initiatief kwam van John van Kollenburg die als organisator alles in het werk heeft gesteld om de groep veilig naar Maastricht te loodsen. Op één enkele platte band na, bij een pauzeplek, is er niets raars gebeurd en werd de tocht met groot succes afgerond. Govert van Gorp, Berry de Wit en ondergetekende zorgden voor het vervoer, de culinaire, morele en sportieve ondersteuning.

Karin Lokers en Marc Brock, Lisette en Henk Zoontjens, John van Kollenburg, Arno Brouw, Jan Mastenbroek, Jos Coppelmans, Kevin van Esch en Emiel Joosen, jullie zijn kanjers!

Wordt het niet eens tijd dat WTC de Hellen een klassement gaat instellen voor de meest strijdlustige renner van het jaar. Het idee is zaterdag geboren.

Maaike Soenens

  foto 1
Op de avond voor het vertrek
foto 2 04:00 uur kilometer 0. Deze foto is bewerkt, het was erg donker.
up