Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Vrijwilligers gezocht

Tilburg ZLM wielerstad, zondag 23 juni,
Beste wielervrienden, zondag 23 juni komt het profpeloton naar Tilburg voor de ontknoping van een van de belangrijkste profkoersen van Nederland, de ZLM tour 2019. Voor de 32 keer wordt de ZLM etappecours georganiseerd. De kersverse koersdirecteur Jean Paul van Poppel heeft ervoor gezorgd dat de eindoverwinning in Tilburg betwist gaat worden.

Wanneer
Van woensdag 19 juni tot zondag 23 juni gaat de koers door Zeeland en Brabant, met als eindaankomstplaats Tilburg. De laatste etappe voert van Eindhoven naar Tilburg, waar de finish valt in de Piusstraat.
Om het Tilburgse wielerspektakel in goede banen te leiden zijn er een fors aantal vrijwilligers nodig, die tijdens de koers de hekken bewaken.

 

Home pagina van ZLM Tour

 
ZLM Tilburg

Mee helpen
Voel je hier iets voor en wil je direct verbonden zijn met dit wielerspektakel, twijfel dan niet en geef je op als vrijwilliger. Ook familieleden zijn welkom! Dit kan door een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een appje naar 0646397843. 

Alvast bedankt.
Houdt zondagmiddag 23 juni vrij en kom naar de Piusstraat in Tilburg.
Peter Hamilton
Jean Paul van Poppel (ZLM Koersdirecteur)

up