Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Nieuwjaarsreceptie 2019 bij Roks een succes.

De Nieuwjaarsreceptie 2019 van WTC de Hellen was een lange aaneenschakeling van noviteiten.

Te gast bij Ad en Anita Roks
Iedereen was uitgenodigd in het pand van één van de nieuwe sponsoren, autobedrijf Roks. Piet Roks was vroeger een van de aanjagers van de Ronde van Goirle. Ad Roks (zoon van Piet) vond het daarom wel passend om op het verzoek van WTC de Hellen positief te reageren. Ad en Anita Roks hadden ook gezorgd voor de bij dit soort gelegenheden gebruikelijke drankjes en knabbeltjes, waaraan de leden van WTC de Hellen zich te goed konden doen. Deze werden later aangevuld met hapjes van slager Strijbos, die ook sponsor is geworden.

Opening van het fietsjaar
De voorzitter nodigde in haar nieuwjaarsrede iedereen uit om veel, veilige en gezellige kilometers te fietsen en er aan bij te dragen dat het bestuur van een rustig 2019 fietsjaar kan genieten. Er is weer een uitdagende kalender samengesteld met het rondje IJsselmeer als piece de resistance.

Onthulling van de nieuwe kleding
Karin zette daarna Paul van Korven en Ad Roks  aan het werk om de aangeklede paspoppen in dames en heren tenue te onthullen. Vol trots konden zij de nieuwe "Rogelli"-kleding voor de komende 4 jaar presenteren. Dat was niet zonder reden, men is er opnieuw in geslaagd een mooi ontwerp in de clubkleuren te presenteren waar het overgrote deel van de aanwezigen zeer verguld mee was. Paul van Korven en ROKS autobedrijf zijn de nieuwe namen. Met autoschadebedrijf Haans, de nu langstlopende kledingsponsor, en Mozes staan zij prominent op het nieuwe ontwerp.

 

Nieuwe sponsors
De nieuwe sponsors werden voor de gelegenheid even uitgedost in de nieuwe jasjes die niet op hun maat waren toegesneden maar dat mocht de pret niet drukken.
Paul van Korven, die niet alleen als hoofdsponsor maar ook als fietser actief is, stond te glunderen. Wij zijn zeer blij dat Paul zich de komende 4 jaar als hoofdsponsor aan de club heeft verbonden. Mede op zijn initiatief vindt er een inzamelingsactie plaats van de oude kledingsets. Een deel daarvan wordt vervolgens naar het ontwikkelingsproject in Afrika verscheept dat hij steunt samen met een container fietsen die hij daar jaarlijks naar toe brengt. Een ander deel komt ten goede aan een plaatselijk goed doel.

Nieuwjaarsquiz
De winnaar van de quiz, ook een nieuw onderdeel, wist niet alleen wat een halfuur massage kost bij sponsor Robert de Krijger, maar ook wat de familienaam was van Annelies van Korven. Walter de Wilde verzekerde zich zo als eerste van een nieuw shirt.

Het duurde langer dan gepland
De quiz was niet de reden dat de receptie iets langer duurde dan gepland. Wanneer iedereen goed verzorgd wordt en er veel te vertellen valt over de plannen voor 2019 mag dat geen verwondering wekken. Er ontstonden ook nog wat spontane initiatieven zoals het in één dag rijden van 400km over het “Fietsenpad” dat een enthousiasteling op de facebookpagina van de club had gesuggereerd.

Dank aan de gastvrouw en gastheer
Via deze weg willen we Ad en Anita Roks nogmaals danken voor haar gastvrijheid.

Filmpje
Van de nieuwjaarsreceptie is een filmpje samengesteld.

up