Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Weergave GPS-routes vernieuwd

Op 13 november is tijdens de Algemene Ledenvergadering de nieuwe GPS-module gepresenteerd. De toercommissie is, in samenwerking met de websitecommissie, tijdens de wintermaanden druk bezig geweest om een en ander voor komend seizoen invulling te geven.

Wat is er anders?
De presentatie van de GPS-routes is veranderd. De plek waar je deze kunt vinden voor de toerritten en ATB-ritten is hetzelfde. In feite wijst de rest zich zelf. Onderstaand een korte beschrijving hoe het werkt.

GPS-routes

Sorteren
Je kunt de sortering van het overzicht simpel aanpassen door op de kolomtitel te klikken. Dus als je op "Afstand(km)" klikt, sorteert de tabel zich op afstand. Dit maakt het selecteren van een rit op een bepaalde afstand eenvoudig.
Zo geldt dit ook voor "categorie". Ben je op zoek naar een klimrit met een bepaald aantal hoogtemeters, sorteer dan op "Categorie".

Splitsing ATB- en toerroutes
De ATB- en toerroutes zijn in deze nieuwe opzet ook weer gesplitst opgenomen en te vinden onder de bekende menukeuzes.

Open track-link
Als je op de link "Open track" klikt dan opent de GPS-track zich. Je krijgt dan een door de toercommissie ingegeven omschrijving, de route op Google-maps en het hoogteprofiel te zien (zie afbeelding). Verder wordt de exacte afstand getoond.

 

GPS-track

Helemaal onderaan kun je middels de "Download track"-link de GPS-track downloaden.

Multitracks ja/nee
In de 'oude' module waren de tracks in zogenaamde multitracks opgenomen (meerdere tracks in één GPX-bestand). Voor ATB-routes is dit handig, omdat de totale route uit aaneengeschakelde tracks bestaat. Dit hebben we daarom ook zo gelaten. Voor de toerritten geldt dit niet. Daarom is besloten om deze tracks te splitsen. Je ziet nu daarom bijvoorbeeld 4 verschillende tracks voor de "4 bultjes" in het overzicht te staan.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen je vraag zo snel als mogelijk beantwoorden.

up