Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Rabobank Veldtoertocht 2012 vestigt record

WTC de Hellen organiseerde afgelopen zondag voor de 21ste keer een veldtoertocht door het bosrijke gebied tussen Goirle en Hilvarenbeek. Het aantal deelnemers was dit jaar ongeveer 1.100. Een record, wat ook te dank was aan het wel zeer schitterende weer.

Afgelopen zondag heeft VOAB voor de tweede maal haar accommodatie ter beschikking gesteld aan de WTC de Hellen voor de organisatie van hun jaarlijkse toertocht door de bossen van Goirle e.o.

Vorig jaar was het al een groot succes maar nu werden alle verwachtingen overtroffen. Met een deelnemers aantal wat bijna het dubbele was van de eerste editie is gebleken dat het VOAB complex een goed start- en eindpunt is.   

  Regte HeiDe ruime parkeergelegenheid, schone kleedkamers en vooral een grote kantine maken, dat dit voor WTC de Hellen de ideale partner is in de organisatie van hun tocht. Het bestuur van WTC de Hellen was zeer te spreken over de bereidwilligheid van de kant van VOAB om de tocht tot een succes te maken.

Hieruit blijkt toch maar weer dat twee compleet verschillende verenigingen elkaar toch van dienst kunnen zijn bij het uitoefenen van hun geliefde sport.

Bron: Goirles Belang