Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

20140112_veldtoertocht

Zondag 15 maart 2015 is onder ideale weersomstandigheden de 24e Rabobank Veldtoertocht van WTC De Hellen gereden.

Deze uitgestelde tocht van 11 januari telde meer dan 700 deelnemers.

Zoals voorgaande jaren werd er vertrokken vanuit het clubhuis van voetbalvereniging VOAB. De deelnemers hebben weer genoten van een schitterende tocht uitgezet in de prachtige omgeving van Goirle over 4 afstanden.

De Regte Heide, Landgoed de Hoevens en Gorp en Roovert waren weer het toneel voor deze mooie tocht. Het vele water en de lastige modderpoelen van de laatste dagen hadden plaats gemaakt voor een vrijwel droog en verhard parcours waardoor er snelle tijden mogelijk waren. Onderweg was het mogelijk om te rusten op een van de drie pauzeplaatsen. Hier konden de deelnemers wat eten en drinken.

Deze 24e editie kreeg ontzettend veel positieve reacties van de deelnemers, die veelal uit de regio kwamen maar ook uit Noord- en Zuid Holland, Utrecht en België.

Foto's en filmpje
Onze fotograaf heeft op onze website ook een reeks foto's geplaats. Deze serie is nog niet helemaal compleet. Dus kijk ook de komende weken eens op: Foto's Veldtoertocht...

Er staat zelfs sinds maandag al een film van de tocht op youtube van een deelnemer uit Leiden. Bekijk zijn filmimpressie...
Ook Vincent Deelen heeft een filmimpressie gemaakt. Zijn excuses voor de regendruppels op de lens, wat tot uiting komt op sommige delen van de film: bekijk zijn filmimpressie...  

  Derde ster
De mooiste reactie hebben we ontvangen van de NFTU. Op woensdag 18 maart feliciteerde Cor Lammers namens de NTFU, WTC De Hellen met het behalen van de derde ster.

En hier mogen we trots op zijn.
Samen met alle vrijwilligers hebben we weer een geweldig resultaat neergezet. Wij willen dan ook iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om deze dag te doen slagen bijzonder hartelijk bedanken voor hun steun. Zonder deze samenwerking hadden we dit resultaat niet kunnen halen.

Op Zondag 10 januari 2016 organiseert WTC de Hellen voor de 25e maal de RABOBANK veldtoertocht met een uitdagend en gedeeltelijk vernieuwd parcours voor elk niveau, van beginner tot gevorderde mountainbiker.

We hopen u dan weer te mogen verwelkomen.

Namens de organisatie Rabobank Veldtoertocht editie 2015

Ad, Peter H, Henk, Co, Peter R, Hans en Raymond