Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Voab gastheer voor WTC de Hellen

VOAB Gastheer voor WTC de Hellen


Afgelopen zondag waren er bijna 1.400 mountainbikers aanwezig op ons sportpark. WTC de Hellen organiseerde voor de 23e keer een veldtoertocht door de bossen van Goirle en omgeving.

Dit evenement groeit ieder jaar groter met steeds meer deelnemers.

De bosrijke omgeving is voor veel fietsers ideaal voor het maken van een sportieve toertocht met de MTB. Na inschrijving in het clubhuis 't Amateurke gingen zij op pad voor drie verschillende afstanden met onderweg een kleine pauze. Het parkoers lag er door de lichte vorst goed bij voor een snelle tocht.

 

 

De deelnemers waren erg te spreken over het geheel nieuwe parkoers en het mooie weer was daarbij een geweldige bonus. Unaniem werd de doorkomst geroemd over de Regte Heide bij een opkomende zon en de dauw nog laaghangend over de heide.

Na terugkomst op het sportpark konden zij op het parkeerterrein hun fiets reinigen en daarna in het clubhuis nog uitgebreid evalueren met een Trappistje of een ander lekker drankje. Hier werd zeer goed gebruik van gemaakt omdat de deelnemers weten dat VOAB een goed gastheer is met een geweldige accommodatie, die op deze dagen niet alleen geschikt is om voetbal te bedrijven.

De prima samenwerking tussen beiden verenigingen resulteert er in dat volgend jaar op 11 januari 2015 VOAB wederom gastheer is voor de Veldtoertocht van WTC de Hellen.

Bron: Goirles Belang op de VOAB-pagina, d.d. woensdag 15 januari 2014.

up