Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2015

Rabobank loopt warm voor Tilburg Ten Miles 2015

 

Door: Het bestuur
Foto's: Internet

 
Zaterdag, 9 mei 2015
 

Rabobank loopt warm voor Tilburg Ten Miles 2015
TTM 2015Rabobank Tilburg en omstreken heeft zich voor het vijfde jaar als sponsor verbonden aan de Tilburg Ten Miles. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is het belang dat de bank hecht aan de betrokkenheid bij activiteiten in de eigen omgeving.


Klanten van de Rabobank komen in aanmerking voor de speciale Rabobank TTM actie. Inschrijven als Raboloper kan via de rabomodule op de officiële website van de TTM of via deze link

Gratis Raboloopshirt
Rabolopers ontvangen dan gratis het dry-fit Raboloopshirt. Daarnaast ontvangen ze gratis consumptiemunten, te besteden in het RaboHouse.

TTM Rabo lopers

 

Goede doel
Rabobank Tilburg en omstreken vindt het belangrijk een Logo Rabobanksteentje bij te dragen aan de maatschappij. We zijn niet voor niets een coöperatie! Daarom schenkt de bank per Raboloper een bedrag aan Stichting Verbeeten Fonds. Deze stichting stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren. Het Fonds richt zich hierbij in het bijzonder op de zorg die binnen Instituut Verbeeten wordt geleverd. Een mooie reden om samen warm te lopen voor de Tilburg Ten Miles!

RaboHouse
Aan klanten van de Rabobank die beter zijn in supporteren en aanmoedigen heeft de bank ook gedacht. Deze zijn, na aanmelden, van harte welkom in het sfeervolle RaboHouse. Vanuit daar kunnen supporters, onder het genot van muziek en een gratis drankje, alle Rabolopers aanmoedigen.

WTC de Hellen steunt de strijd tegen kanker en doe daarom mee aan de T.T.M. en schrijf je in als RABO loper...

up