Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Tweedaagse 2018

De tweedaagse vindt dit jaar plaats op 26 en 27 mei en voert ons voor het grootste deel over Nederlands grondgebied. Een klein deel van de route zal ook door Duitstalig gebied leiden. Zorg dus dat je jouw identiteitskaart of paspoort bij je hebt.

Hotel
Goed hotel

Ook dit jaar is weer gekozen voor een kwalitatief uitstekend hotel. Er zijn 20 tweepersoonskamers gereserveerd. Zorg dus dat je op tijd ingeschreven bent.


Route hoofdzakelijk vlak

De route zal hoofdzakelijk over vlak terrein leiden. Hierdoor is de route dit jaar ook weer voor iedereen geschikt. Het enige wat je hoeft te doen is zitvlees kweken.

183 km heen EN terug
Het is de organisatie gelukt om de heen- en retourroute qua afstand gelijk te houden, te weten 183 km. Dit lijkt ver, maar door het opknippen van de route in drie etappes, is dit goed te doen.

 

Inschrijven
Er i
s plaats voor veertig fietsende deelnemers.
Je kunt je inschrijven door €105,00 over te maken op rekeningnummer NL65RABO0116877677, ten name van WTC de Hellen onder vermelding van Tweedaagse 2018.
Voor het geval er meer dan veertig inschrijven, is de volgorde van betaling bepalend.


Chauffeurs

We hebben Hans van Essen en zijn partner Joke bereid gevonden om de volgauto te besturen. Beiden zijn uiteraard vrijgesteld van betaling.


Organisatie
Henk Zoontjens
Joop Floris
Hans Hermans

up