Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Eendaagsen

Door: Marcel van Gorp
Foto's: Marcel van Gorp

Zaterdag, 8 augustus 2012

Afgelopen zaterdag stonden we met 21 mensen aan de start voor Goirle 209. De rit was deels opnieuw uitgezet door Hendrik de Jonckheere en John van Kollenburg. De week ervoor hadden zij deze rit ook voorgereden, samen met Roger Bougie en Jos Goossen.

Zoals gewoonlijk keken we eerst op buienradar om te zien of we een regenjasje mee moeten nemen, maar het leek erop dat we tussen de buien door zouden fietsen. Gelukkig kwam dat uit en het werd een prachtige dag. Na de eerste pauze pakten 3 fietsers de korte route en de rest ging door voor de lange route.    Iedereen die mij kent weet wel dat klimmen mijn voorkeur heeft maar deze rit vond ik ook super. Hendrik en John hadden een prachtige route via Kinderdijk uitgezet. Hollandser kan het niet. Op de terugweg kwamen we weer op het oude parcours terecht en via de Lingeroute ging de rit weer naar huis.    

 

  gorp marcel vanOmdat dit een nieuwe rit was heb ik maar weer een paar foto’s genomen. Water, molens en Hollandse luchten. Echt een prachtige dag! Ik ben zeker van plan deze rit binnenkort weer eens over te doen. De foto’s zijn helaas niet allemaal scherp maar fietsend fotograferen is alles op goed geluk. De foto’s geven wel weer hoe mooie de rit was.

Hendrik en John en de voorrijders: nogmaals dank voor deze prachtige dag.

Marcel van Gorp.

up