Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2014

Opening Toerwielerseizoen 2014, voorwoord Voorzitter

Door: Karin Lokers, voorzitter
 

Het nieuwe fiets seizoen gaat weer bijna van start. Dus bereid je vast voor met het nakijken van de banden, ketting en remblokjes.


We zijn het seizoen al goed begonnen met de lancering van de nieuwe website. Onze Website Redactie Commissie heeft hier keihard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn.
Een mooie overzichtelijke site, met een duidelijke kalender en verbeterde manier van aanmelden. We hopen dat jullie de nieuwe site allemaal al bekeken hebben en dat jullie de weg weer snel hebben kunnen vinden.

 

 

  Nu is het een mooi moment om je aan te melden voor de Wielerquiz aanstaande vrijdag en de Openingsrit op zondag 9 maart. We hopen daar weer veel van onze leden te zien.

Natuurlijk verwelkomen we dan onze nieuwe leden en zien we graag ook minder actieve leden weer verschijnen! We proberen er weer een mooi seizoen van te maken, aan de kalender zal het niet liggen.

Deze winter hebben we er op zondag morgen al een gewoonte van gemaakt een  bakje koffie te gaan drinken na de rit. Dit is ons goed bevallen en we hopen deze gezellige afsluiting van de rit komend seizoen voort te kunnen zetten.

Tot vrijdag of op de openingsrit!

up