Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2014

Van het secretariaat, februari 2014

Door: Maarten Scholtze, secretaris
 
NTFU-ledenpas 2014
Vanaf 15 februari kunnen wij de nieuwe toerfietskaarten op gaan halen. Wanneer de kaarten zijn opgehaald zal Jos de Volder in samenwerking met een aantal leden deze kaarten onder de leden verspreiden. Hou dus de komende weken je brievenbus goed in de gaten en zeg tegen je huisgenoten dat dit stukje plastic, wat ze toevallig op de deurmat vinden, voor jou heel erg belangrijk is.

Doorgeven wijzigingen lidmaatschapgegevens
Mutaties (hoe klein en onbelangrijk ze ook lijken te zijn) graag direct ALLEEN doorgeven aan de secretaris via het formulier "Doorgeven wijzigingen" onder INFORMATIE.
Alleen als je problemen hebt met inloggen kun je deze wijzigingen ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven.
  NTFU-verzekering
Via de club ben je automatisch lid van de NTFU.
Hierdoor ben je bij schade aan je fiets -of nog erger aan je lijf- verzekerd.

Dit dekt echter niet altijd de gehele schade. Daarom is het verstandig om bij een dure fiets nog een extra verzekering af te sluiten bij de NTFU.

Deze is niet extreem duur en heeft een lage afschrijving op je materiaal. Kijk voor meer info bij "Schadeformulier" onder INFORMATIE.

Of informeer bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar deze aanvullende verzekering.
up