Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2014

Nieuwe activiteiten Evenementencommissie

Door: Corry Coppelmans
namens de Evenmentencommissie

 

De evenementenkalender voor 2014 is klaar.

Op de nieuwe website kun je alle activiteiten vinden in de "Kalender" onder KALENDER vanaf vandaag. Dus niet de afgelopen activiteiten. 
Tevens kun je ook via "Evenementenkalender" onder ACTIVITEITEN alleen onze activiteiten vinden. Hier worden ook de afgelopen activiteiten getoond.
In beide overzichten zijn onze activiteiten te herkennen aan de kleur GEEL.

Het aanmelden voor deze activiteiten gaat op dezelfde manier als voor de ritten, dus via "Aanmelden activiteit" onder KALENDER. Let op: je moet wel ingelogd zijn.

 

 

De inmiddels bekende activiteiten zoals de gezinsfietstocht, wandeltocht, de altijd druk bezochte barbecue, Lady’s day (helaas heren alleen voor dames), klimclinic en het NK-toerfietsen staan weer op het programma. Ook de "Alternatieve sportactiviteit" staat erop, maar dat blijft nog even een verrassing.

De eerste activiteit (zeker een gezellige aanrader) van de evenementencommissie is natuurlijk de hersenbrekende Wielerquiz a.s. vrijdag 21 februari. Je kunt jezelf vandaag of morgen hier nog voor aanmelden via "Aanmelden activiteit" of als je nog niet kan inloggen, kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk tot vrijdag.

up