Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Stem op WTC De Hellen.

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de Rabobank. Leden van de Rabobank kunnen een stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elke stem is dus geld waard.

Het is dan ook belangrijk voor wielertoerclub “WTC De Hellen” om zoveel mogelijk stemmen te werven. Het geld dat wij met deze actie verzamelen kunnen wij heel goed gebruiken om onze Veldtoertocht en het toerfietsen in Goirle en omstreken te promoten.

Hoe kun je stemmen?

Het is heel eenvoudig: Ben je lid van de Rabobank Tilburg en omstreken dan krijg je vanzelf per post of e-mail een unieke code waarmee je tussen 2 en 14 oktober via de website kunt stemmen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Hoe meer stemmen voor wielertoerclub WTC De Hellen des te hoger het bedrag dat we uit de sponsorpot krijgen!

Uiteraard zou het ook fijn zijn als je dit bericht deelt met je familie en vrienden. Hier moet je een klein beetje moeite voor doen, maar het zal WTC De Hellen heel wat opleveren.

 

Alvast heel erg bedankt voor je stem!

 

het Bestuur

 
rabo clubkas campagne
up