Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

VOGEZEN 2017

Door: Govert van Gorp
Foto's: diverse

 
Maandag, 27 juni 2017
 

Onder werkelijk schitterende zomerse weersomstandigheden heeft van zaterdag 10 tot en met zondag 18 juni de traditiegetrouw door Piet Kuijten georganiseerde jaarlijkse fietsweek/-vijfdaagse in de Vogezen plaatsgevonden.

Vogezen 2017

De deelnemers die dit jaar neerstreken in La Bresse waren: Leon de la Bije, Roland Brans, Loes van Gorp, Govert van Gorp, Anneke Hermans, Hans Hermans, Piet Kuijten, Corry Mathijssen, Henny Petit, Astrid de Poorter, Frans de Poorter, Jos de Volder en Joris Weijters.

Ik kan met gerust hart stellen dat iedereen met volle teugen genoten heeft van het fietsen -door wat pijntjes hier en daar de één wat meer dan de ander- en van de voortreffelijke accommodatie Les Chatelminés. Chapeau nogmaals voor Piet Kuijten die dit jaren achtereen op voortreffelijke wijze heeft neergezet.

 
Groepsfoto Vogezen 2017
Joris Weijters en ondergetekende -met toegezegde hulp van Piet Kuijten- hebben het plan opgepakt om ook volgende jaar in de maand juni deze fietsweek/-vijfdaagse aan te bieden in het ‘buitenlandprogramma’ van onze club. We zoeken in de organisatie hieromtrent nog iemand die de Franse taal machtig is...
up