Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Yellow Jersey Classic 2017

Ook dit jaar organiseert onze kledingleverancier en een van onze sponsoren, Gowa Sportswear BV, de Yellow Jersey Classic.

Fietsen met onze coryfeeën
Heb je de wens om eens samen met een aantal van onze coryfeeën van de wielersport te fietsen en onder begeleiding van politiemotoren vrij baan te hebben op de rijbaan dan is dit je kans. De YJC is een toertocht met start en finish in St. Willebrord; Het Wielerdorp van Nederland. De tocht gaat door het fraaie buitengebied van Rucphen en bijna alle Nederlandse oud gele truidragers zullen tijdens deze tocht naast je rijden.

Flyer
YJC 2017

 

Er zijn maar 6 plaatsen.
Wil je op de fiets stappen om samen met een groot aantal fietsliefhebbers deel te nemen aan de Yellow Jersey Classic, zie dan website yellowjerseyclassic.com.
Marijn Wagtmans van Rogelli geeft onze vereniging de mogelijkheid om met 6 mensen deel te nemen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken geef je dan vóór 15 juli op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijving niet nodig
Inschrijving is voor deze 6 personen niet nodig, maar wil je een van de speciale YJC-items bestellen dan dien je dit wel via de vermelde website te regelen.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook altijd contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

up