Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Inschrijven Vogezen: nu of nooit!

Op dit moment hebben zich dertien leden aangemeld en heb ik van een vijftal leden gehoord dat zij ook mee willen. Ik weet zeker dat er nog mee leden zijn met een gezonde interesse.

Aantal plaatsen van 40 naar 25
Ik wil de optie van 40 plaatsen, op basis van vorige jaren bepaald, terugbrengen naar 25. Wel zo eerlijk naar de hotelier toe. Ook is het, wat mij betreft, de laatste keer dat ikzelf deze fietsdagen organiseer.

Voor ieder wat wils
Ik zag dat we met de huidige deelnemers twee, misschien drie,  mooie groepen kunnen maken voor de verschillende tochten. Zeker als ook de leden die mij hebben aangesproken en eventueel nieuwe aanmeldingen, ook mee gaan.

Eerder starten of vertrekken is mogelijk
Een aantal leden gaat al een paar dagen eerder naar La Bresse. Ook zijn er een aantal leden die mij hebben aangesproken met het probleem om juist op zaterdag weer terug te moeten zijn. Zij hebben de mogelijkheid om ook eerder te gaan en op vrijdag al terug te gaan. Ik noem dit voorbeeld om aan te geven dat deze mogelijkheden er zijn.

 

Bel of mail mij dus als je interesse hebt om mee te gaan, ook al zijn er een paar onzekerheden.

Schrijf je op tijd in
Graag wil ik op 1 april een duidelijker beeld hebben van het aantal personen dat mee wil gaan. Heb je interesse in een schitterende week fietsen, op alle niveaus, in de heuvels en bergen van de Vogezen schrijf je dan gewoon in. Bij de inschrijflink kun je onder "Bekijk lijst" de leden zien die al meegaan.

Meestal is er een mouw aan te passen
Mocht er plotseling toch een situatie ontstaan dat je niet mee kunt, bijvoorbeeld door een blessure of iets dergelijks, dan kun je meestal nagenoeg of zelfs helemaal kosteloos afmelden.
Na 1 april kan ik dan beter bekijken of ik de optie van het aantal deelnemers weer moet wijzigen.
Daarom… meld jezelf aan voor 1 april als je er eigenlijk heel veel zin in hebt.

Extra informatie
Extra informatie is te vinden via de volgende link

Vragen of opmerkingen?
Als je vragen of opmerkingen hebt kun je mij altijd bellen (06-25176354) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Piet Kuijten

up