Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Vrijwilliger van het jaar 2016

Donderdag, 26 januari 2017
 
Tijdens de afgelopen ALV is John van Kollenburg gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2016. De opvolger van Joop Floris, werd door het bestuur geprezen voor zijn grote inzet voor de club die zich uit in een grote diversiteit van activiteiten.
samen sportenZo besteedt John als lid van de Toer-commissie al jarenlang veel werk aan het organiseren van ritten. Hij is met name de drijvende kracht voor het uitzetten van ritten - met of zonder verplaatsing - voor zowel het Toeren als het ATBen. John regelt busjes voor speciale trips en organiseert steevast de openings- en sluitingsrit van het ATB winterseizoen. En last but not least: hij fungeert ook als een zeer flexibel vangnet die in geval van onvoorziene problemen - à la minute - een adequate oplossing bedenkt, zodat de geplande rit toch naar ieders tevredenheid kan worden verreden.
Aan de prijs ‘vrijwilliger van het jaar’ is sinds 2012, naast de eeuwige roem, een geldbedrag verbonden dat door de club zal worden geschonken aan een door de vrijwilliger van het jaar te bepalen goed doel.
  Dit jaar is dat bedrag € 110,- (€ 0,25 per deelnemer aan de VTT). John ziet dit bedrag als het begin voor zijn groter gestelde doel dit jaar: namelijk het deelnemen aan “Samen sporten voor het goede doel” van 7 t/m 10 september 2017. Hiervoor wil John minimaal een bedrag van € 1250,- bij elkaar sprokkelen.
Deze organisatie zal 50% van het geld doneren aan Orange Baby’s - dat zijn moeders die HIV besmet en zwanger zijn - om de baby’s een beter leven te geven. De andere 50% gaat naar KIKA.samen sporten site
up