Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Kalender en inschrijfmodule vernieuwd

Op de Algemene Ledenvergadering is het reeds aangekondigd: de kalender en inschrijfmodule zullen onderhanden worden genomen. Wel nu, het is nu een feit.

Waarom deze aanpassing?
Vanuit de toercommissie is de wens aangegeven dat leden voor inschrijfritten vooraf inzage kunnen hebben in wie al hebben ingeschreven. Vanuit de websitecommissie was het onderhoud van de inschrijfformulieren en kalender een aandachtspunt v.w.b. het onderhoud. De nieuwe modules zorgen dat beide problemen worden opgelost.

Aanpassingen linker kolom
Op de hoofdpagina zijn in de linkerkolom een tweetal weergaven van de kalender toegevoegd, te weten:

 • Komende events
  De 4 eerstkomende activiteiten worden getoond. Je kunt hierop klikken om meer details in te zien.
 • Mini-kalender
  De mini-kalender laat activiteiten van de gehele maand zien. Je kunt hier met de muis over heen gaan, waarna getoond wordt om welke rit/evenement het gaat.
Kalender en inschrijfmodule vernieuwd
 

Aanpassingen kalender-menu
In het kalender-menu zijn de volgende submenu-keuzes opgenomen:

 • Kalender
  Dit is de vertrouwde kalenderweergave zoals je altijd al gewend was. Als je op de rit/evenement klikt, krijg je de details te zien en kun je, indien nodig, inschrijven via de inschrijfknop.
 • Kalender-Tijdlijn
  Deze kalender-weergave laat direct de details zien op volgorde van datum. Je kunt nu, indien nodig, inschrijven via de inschrijfknop.
 • Mijn inschrijvingen
  Deze menu-keuze wordt alleen getoond als je ingelogd bent. Hier zie je alle ritten/evenementen waarvoor jij je ingeschreven hebt.

Inschrijfbevestiging via mail
Als jij je hebt ingeschreven voor een rit of een evenement, ontvang je per mail een bevestiging. Wacht niet te lang, want in deze module is inschrijven na de sluitingsdatum niet meer mogelijk!

Suggesties?
Heb je opmerkingen of suggesties, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De websitecommissie (Joop, Toon, Lucien en Hans)

up