Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

2018

Techniekavond 24 januari 2018

Lekke bandDit jaar heeft de evenementencommissie een nieuw evenement in de kalender opgenomen. Iedere fietser kent het. Je bent lekker aan het fietsen en ineens rijdt je op je velg: een lekke band. Ondanks dat ons peloton voor een groot deel uit doorgewinterde renners bestaat, zien we toch menigeen met moeite een nieuwe binnen/buitenband opleggen. De evenementencommissie heeft daarom besloten om een techniekavond te organiseren.

Cassette wisselen

Voor ieder wat wils
Deze avond is zowel gericht op de beginner als op de gevorderde sleutelaars. De beginners richten zich daarbij op pech onderweg en klein onderhoud, de gevorderden meer op het groot onderhoud.

 

Waar en wanneer vindt deze avond plaats?
Haans AutoschadeWe hebben onze sponsor Haans Autoschade bereid gevonden om zijn moderne werkplaats aan de Jules Verneweg 17, 5015 BE Tilburg, ter beschikking te stellen.
De avond is gepland op: woensdag 24 januari. Vanaf 19:00 uur wordt je verwelkomd met een lekker kopje koffie. Om 19:30 uur start het programma, waarbij na een openingswoordje, eerst Peter een algemeen verhaal houdt over fietsgeometrie en waar je qua fietsmaat op moet letten bij de aanschaf van een fiets.

Tesla werkplaats Haans

Tot wanneer duurt het?
We verwachten tot ongeveer 21:30 uur bezig te zullen zijn. Daarna wordt er voor de liefhebbers nog een rondleiding gegeven door onder andere de supermoderne Tesla-werkplaats.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven als beginner of als gevorderde

Organisatie: Joris Weijters en Hans Hermans

up