Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Belangrijk nieuws

Update: Ophalen kleding en automatische incasso

Door: Het bestuur
 
Vrijdag, 19 december 2014
Update: 25 januari 2015

 

De kleding is ontvangen en we gaan nu iedere bestelling klaar zetten in tasjes.

Betaling kleding
Mocht je de kleding nog niet hebben betaald dan dien je per direct de betaling van het verschuldigde bedrag te doen op Rabobanknummer NL65 RABO 0116 8776 77 ten name van WTC de Hellen onder vermelding van "Bestelling clubkleding".

Ophalen kleding na 21 januari
De leden die niet in de gelegenheid zijn geweest om hun kleding op de 21e januari op te halen kunnen deze na deze datum ophalen bij Arno Brouw, Sacharias Jansenstraat 31 te Tilburg.
Bel vooraf even ( 06-16311481), zodat je niet voor een gesloten deur staat. De kleding zal dan voor je klaargelegd worden.

 

Automatische incasso
Tijdens de ALV van 2013 is aangegeven dat met ingang van 2015 de contributie door middel van een doorlopende automatische incasso geïnd zal gaan worden. Om dit te bewerkstelligen dient iedereen een doorlopende machtiging in te vullen en aan te leveren. Vanuit de leden zijn er vragen gekomen of deze machtiging ook gebruikt wordt voor de betaling van de nieuwe kleding. Dit is niet het geval. De machtiging is dus alleen van toepassing voor de betaling van de jaarlijkse contributie vanaf 2015 en volgende jaren. Jaarlijks zal na 1 februari de automatische incasso van de contributie worden uitgevoerd.
De automatische incasso kan verstrekt worden door middel van dit formulier, dat per mail dient te worden gezonden naar de penningmeester ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Uitreiking van de kleding zal alleen geschieden aan mensen die een machtiging hebben ingevuld en opgestuurd. Tijdens de avond zullen er (in beperkt aantal) machtigingskaarten aanwezig zijn dus zorg dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van het in dit artikel opgenomen formulier!

 

up